Onze Langoren

Zoals ons logo al aangeeft beschikken we, naast paarden ook over ezels.

IMG_8839Met deze sociale dieren aan de hand is het een belevenis om een ontspannen wandeling te maken langs deels ongebaande kuierroutes. Vergis u niet een ezel is geen paard en wenst anders en (evenals een paard trouwens) met respect behandeld te worden. Klikt het niet of bent u onbeleefd dan zal ze geen stap meer verzetten. Wilt u komen logeren met uw eigen paard(en) of ezel(s)! ook dat is mogelijk.

Onze langoren zijn van alle markten thuis en hebben allemaal een unieke persoonlijkheid. Door de natuurlijke manier van houden in een kudde met paarden zijn het geen ezels die gedresseerd achter iedereen aanlopen. Naast wandelen doen ze ook nog allerlei andere leuke dingen en zijn ze regelmatig op pad voor een evenement, fotoshoot of film opname.

Hier onder stellen ze zich alle 5 even aan u voor.

Faro

Zij is de eerste ezel die wij kregen. Ze is geboren op 22 februari 2000 op zorgboerderij Mettemaat te Hengelo (Gld). Ze is vanaf veulen al lekker geknuffeld en ze geniet hier nog steeds van.
Mee gaan wandelen vindt ze heerlijk.

Faro blijk een voorkeur voor de muziek van Alain Clark te hebben. Samen hebben ze geposeerd voor een glossie magazine.
faro

Faro is sinds 26 april 2006 de trotse moeder van

Hanna

Hanna is vanaf haar geboorte 26 april 2006 al een knuffelkont met een eigen willetje die duidelijk haar grenzen aan geeft. Ze is zeer ondernemend en vind het heerlijk om de wereld om haar heen te verkennen.

Al menig hart heeft ze veroverd door, voor het goede doel, o.a jaarlijks aan de zijde van een herder mee te lopen in de Driekoningen Winterwandeling op landgoed Twickel.
hanna6tn_hanna2

Silver

Bij de geboorte van Silver op 24 juli 2008 lag er een silveren waas over zijn nog natte vacht. Hij is een zachtaardige heer die werkelijk van aandacht kan genieten.

silver

Lady

Vlak na haar geboorte op 1 augustus 2008 oogde en gedroeg ze zich al gelijk als een dame Dus een naam was snel gevonden. Ze is een wel zeer sociale en zorgzame ezel. Haar moeder begreep niet helemaal de spelregels van het moederschap.

Binnen een uur waren de rollen omgedraaid en zorgde zij voor moeder.

Ook heeft zij inmiddels haar acteertalent ontwikkelt. Zo heeft ze ook nu weer een hoofdrol in de Passiespelen in Hetme.

www.openluchttheaterhertme.nl