Overnachtingen

Overnachten kunt u in 5 Swalk-Wenten in een kraalvorm om een pleintje met open haard door plaatsing, vorm en inrichting is het overnachten in een Swalk-Wente een bijzondere ervaring. Alleen, met gezin, kinderen familie of vrienden en ook zakelijk zijn de wenten uniek. Wilt u er tussen uit met familie, vrienden of vereniging. De wenten met camping zijn ook prima geschikt als groepsaccomodatie. Via persoonlijke arrangementen kunnen wij dit desgewenst compleet verzorgen.

Swalk-Wente is een samenvoeging van de Friese woorden Swalkjen wat zwerven betekend en Wente  wat woning betekend. In goed ABN staat er dus zwerfwoning, Maar een Swalk-Wente is beslist geen trekkershut. Wel kunt u ze vergelijken met een lodge of studio. Deze één kamer houten woningen zijn compleet ingericht voor 2 personen en voorzien van een waranda. Zittend op deze waranda waant u zich in een heel andere omgeving en kunt u de jacht van de buizerd, valk of sperwer ongestoord bewonderen.

Inrichting
– de wenten zijn  voorzien van een 2 persoonsbed of twee één persoonsbedden en een zithoekje
– een keukenblokje met warm en koud water,
– verwarming middels eigen (gas)kachel
– compleet kook- en eetservies.
– koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker
– een kleuren televisie met satelliet aansluiting

Om de wenten lekker fris te houden is er in de naast gelegen   centrale keuken de mogelijkheid tot uitgebreid koken. Naast het kookgerei uit uw Wente vindt u hier ook alle benodigdheden voor het maken van een luxe diner of feestmaal.

Hier vind u ook wasmachine, droger, extra koelkast, extra magnetron, kinderstoel, strijkplank en alles voor de schoonmaak.

 

 

_MG_4944Heel K&K-pleats is voorzien van een beveiligd gratis Wi-Fi netwerk.

 

 

 

 

Voor overnachting mens Klik hier

Voor overnachting met dier Klik hier

Voor overnachten op mini camping Klik hier