Voorstellen

Bij deelname aan fairs met een stand en shows kregen we steeds meer de vraag of we ook overnachtingen konden verzorgen. Daardoor ontstond eind jaren negentig bij ons,het idee om een logement te beginnen. Niet zomaar een logement en ook niet alleen voor de hippische recreant maar eentje voor een bijzondere ervaring. Na 8 jaar overleg met diverse instanties is sinds 2008 ons logement een feit.

winter voorraad

winter voorraad

Niet de zoveelste imitatie boerenschuur met appartementen, wat “men” wilde, maar een unieke combinatie van overnachten en ontspannen in een vrijstaande wente. Klik hier

Ook een naam was snel gevonden. Als Fries en Drent om uttens, wonende in het prachtige Twentse landschap werd het Kina & Klaes Pleats (middelgrote boerderij)

Is wel in het Frysk maar na bijna 40 jaar voelen we ons ook Twent en zijn we Tukker met de Tukkers geworden.

Omdat we zelf plezier beleven aan wat we doen bent u voor ons geen recreant, cliënt of huurder maar onze gast. In alle rust willen we u laten genieten van het platteland om ons heen. We hebben geen animatie team of bingo avonden. In plaats daarvan kunt u lekker ontspannen bij de buiten haard, in de Finse bakrômte, koken boven een houtvuur of lekker BBQ en. Onze ervaring is dat ook de kinderen volop genieten van het echte buiten leven. Voor hen zijn er allerhande speel attributen zoals een schelter, meer persoonsfietsen en nog veel meer.

Regelmatig kregen we de vraag of we iets konden doen voor de mindervalide (hippische) recreant. Speciaal hiervoor hebben we één Swalk-Wente aangepast. Deze beschikt over aangepast sanitair en er kan een professioneel elektrisch hoog/laag bed geplaatst worden. Naast het algemene sanitair in de kiosk hebben we hier ook een aparte aangepaste ruimte met toilet en douche.

Elk jaar in de week van de Twentse rolstoelvierdaagse is ons logement bewoond door handbikersters met hun gevolg. Dat is steeds weer een ontzettend leuke week die we op vrijdag met zijn allen afsluiten op ons boerderij terras.

_MG_1784

We heten u graag welkom voor een uniek en bijzonder verblijf

Kina en Klaes van der Meer