Ezelwandelingen

Naast paarden zijn we ook grote ezel liefhebbers.

Wilt u te voet het mooie Twentse coulissen landschap verkennen, neem dan gezellig één van onze ezels mee. Zij vergezellen u graag op door ons uitgezette wandelroutes. U kunt kiezen uit een wandeling variërend van 45 minuten tot een hele dag. Wandelen met een ezel is niet gewoon wandelen maar een wisselwerking tussen mens en dier. Het is niet alleen een uitermate rustgevende maar ook een unieke ervaring.

heit en jongens dei

heit en jongens dei

Voor 15 euro per ezel en 2,50 euro per meegaand persoon kunt u met ze op pad.
Kinderen tot 4 jaar zijn gratis. Om teleurstellingen te voorkomen en wij door andere werkzaamheden niet altijd aanwezig kunnen zijn raden wij u aan vooraf te reserveren.

Voordat u vertrekt krijgt u van ons uitgebreide informatie over ezels in het algemeen, hun karakter, de verschillen tussen een paard en een ezel, verschillende omgangsvormen en tips over het samen wandelen. U wandelt daarna een door ons uitgezette, door u gekozen korte of lange route.

Ook kunt u tochten met een ander eindpunt of een meerdaagse wandeling met overnachting maken. Bij de realisatie hiervan werken we samen met en zijn afhankelijk van de mogelijkheden bij anderen zoals B&B of camping. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

2 of 3 daags retourtje Azelo.

Dag 1 wandelt u van K&K-pleats naar B&B Erve Boskott’n of Erve ten Dam in Azelo. Dag 2 wandelt u, via een andere route, weer terug naar K&K-pleats. Beide dagen verzorgen wij het vervoer van uw bagage. Maar ook Ezelswandelingen van 3 of meer dagen zijn mogelijk.

Deze meerdaagse kunnen wij ook met eigen paard of pony voor u regelen..

Arrangementen.

Ook is het mogelijk om het ezel wandelen te koppelen aan een familie/vrienden/collega’s arrangement of weekend. Meer informatie hierover vind u onder arrangementen

Al zin gekregen!

Graag stellen onze langoren zich aan u voor. klik hier voor onze langoren!

Ook is het mogelijk om in overleg tijdens uw verblijf bij ons te beschikken over een “eigen” wandel Ezel of mini Paardje. (enkel bij meerdere overnachtingen)

Berend

Berend