Hippische dagtochten

U kunt bij ons terecht voor het maken van een fraaie rit door de Zeldamse dreven, landgoed Twickel of richting Markelo, Enter, Diepenheim. Bij aankomst kunt u in alle rust opzadelen of inspannen om langs rustige (zand)wegen een ontspannend tochtje te maken. Bij terugkomst kunt u zowel u zelf als uw paard(en) heerlijk verfrissen. Voor bakkie, fris of iets lekkers kunt u terecht op ons boerderijterras/rustpunt.

Wij zijn gelegen aan diverse routes en daarnaast hebben wij ook eigen route’s. Voor het uitstippelen van uw route kunt u gebruikmaken van de routeplanners op www.paardrijdentwente.nl en www.ruiterenenmennen.nl U vind ons onder “startpunt Zeldam” Zo kunt u zelf op internet alvast een mooie route uitstippelen.

Tijdens uw verblijf op ons logement is het ook mogelijk om een meerdaagse route met overnachting elders voor u samen te stellen. Bij de realisatie hiervan werken we samen met en zijn afhankelijk van de mogelijkheden bij anderen zoals B&B of camping. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

tn_Dagtochten2tn_Dagtochten1